Fysiotherapie Olympisch Stadion

LENNEKE TESSELAAR

LENNEKE TESSELAAR

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven.

Op zeventienjarige leeftijd heb ik een zware knieblessure opgelopen. Als gevolg hiervan belandde ik in een lang revalidatietraject waarbij mijn interesse in het vak is begonnen.

Na de studie ben ik meteen in 1997 als zelfstandig ondernemer begonnen in een particuliere sportpraktijk op het Roelof Hartplein bij J&C sportrevalidatie. Vijf jaar later verhuisde ik naar het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Inmiddels is er per 1 januari 2021 een 2e vestiging bij gekomen in het Frans Otten Stadion op het IJsbaan pad te Amsterdam.

Beide locaties ademen sport. Dit geeft een dynamische werksfeer en mooie behandelmogelijkheden. Iedereen is welkom, van jong tot oud, (top)sport en revalidatie tot dagelijkse klachten, alles is mogelijk.

Ook zijn beide locaties goed bereikbaar vanuit de stad als ook vanaf de snelweg (zie contact).

Ik ben voorstander van een persoonlijke aanpak en zal mijn uiterste best doen om de klacht zo snel en goed mogelijk proberen te verhelpen.

Een behandeling is niet in een protocol te stoppen omdat iedere klacht en iedere persoon verschillend is. Daarom werkt fysiotherapie Olympisch Stadion bijna volledig zonder contracten. Hierdoor zijn de verplichte administratieve handelingen tot het noodzakelijke beperkt en is er dus meer tijd voor het daadwerkelijke behandelen!

Maatwerk in de behandeling is de essentie voor snel herstel!

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Vul dan onderstaand formulier in